Zelf stoepbord posters printen voor mijn bakkerswinkel

Posters printen stoepbord

Hallo ik ben Marieke en heb een eigen bakkerswinkel.

Wij zitten midden in een winkelcentrum met veel publiek. Mijn wens was meer mensen in de winkel te krijgen.

We hadden een stoepbord buiten staan en een print voor de etalage hangen. Dit was echter altijd dezelfde afdruk. Ik wilde dagaanbiedingen kunnen printen en mijn derf verminderen door bijvoorbeeld op het einde van de dag wanneer er nog gebak over was een aanbieding te printen.

Achter de winkel hebben we een beperkte ruimte en het budget was beperkt. We wilde geen dure en grote fotoprinter maar wel een kwalitatief goede afdruk. Het aantal afdrukken dat we maken is beperkt en ik probeer de bezettingsgraat van de print te minimaliseren.

We hebben nu een HP Designjet T520 A1 printer. De machine werkt super voor ons en is gebruiksvriendelijk. We krijgen meer klanten in de winkel en hebben minder derf.

De HP Designjet T520 maakt hele mooie scherpe afdrukken en heeft geen onderhoud nodig. Als de plotter niet wordt gebruikt staat deze in stand-by. Het wisselen van een rol is eenvoudig en van een rol kunnen meer dan 30 posters worden afgedrukt.