Plotter voor in de retail / Posterprinter voor stoepborden

plotter retail - posterprinter stoepborden

Hallo ik ben Jurgen en heb een eigen meubelzaak. Ik heb een HP Designjet Z2600 posterprinter.

Wij zitten gevestigd op een meubelboulevard met veel langslopend publiek. Voor onze meubelzaak hebben we enkele stoepborden met reclame en in de winkel en etalage hangen posters.

Het laten printen van onze A1 reclameposters zorgde voor een grote kostenpost en duurde vaak te lang. Als het een dag onverwacht goed weer is wilde ik daar direct op kunnen inspringen door onze stoepborden te voorzien van een aanbieding van tuinsets en parasols. De prints van de drukker kwamen dan helaas pas een week later.

Nu print ik mijn aanbiedingen direct af met de HP Designjet Z2600 A1 posterprinter. De kwaliteit is super en de printer werkt zeer makkelijk met de one click software. Er gaan 6 inktcartridges in van 300ml per stuk. En de kosten per afdruk zijn nog geen 30% van de drukker.

Ik merk dat we nu vaker aanbiedingen en posters printen. De reacties van de klanten zijn positief en we merken gewoon dat klanten in de winkel komen na het zien van de posters in de stoepborden.

De HP Designjet Z2600 heeft een 6 kleuren inktsysteem waardoor de afdrukkwaliteit en kleurechtheid van posters perfect is. De posterprinter is zuinig in gebruik en onderhoudsarm.