Foto en Canvas plotter voor een fotograaf

plotter fotograaf

Hallo ik ben Jorrit professioneel fotograaf met een eigen studio.

Ik maak foto’s en reportages voor bedrijven en particulieren. Van mijn klanten krijg ik vaak de vraag of een foto ook op grootformaat poster of canvas kan worden afgedrukt.

Hiervoor maak ik gebruik van een HP Designjet Z2100 44 inch fotoprinter / Canvas plotter. Ik heb gekozen voor de HP Designjet Z2100 i.v.m. de goede kwaliteit van zowel de afdruk als de machine.

Ik print op Canvas, Photo Glossy/Satin, posterpapier en zelfklevende media. Sinds ik de HP grootformaat foto printer heb staan krijg ik ook regelmatig aanvragen van andere fotografen voor printwerk en kan ik mijn eigen klanten een extra service bieden.

Een lokale winkel vraagt mij nu maandelijks foto’s te maken van zijn nieuwe producten en deze als aanbiedingsposters te printen. De HP Designjet Z2100 44 inch heeft mijn omzet en marge een goede wending gegeven.