A0 printer / plotter voor een Architectenbureau

A0 printer Architectenbureau

Hallo ik ben Stefan en heb een eigen Architectenbureau.

Als architect heb ik wat hogere kwaliteitseisen voor het afdrukken van onze presentaties en tekeningen. Onze afdrukken zijn toch een weergave van onze plannen en de klant wenst een hoge kwaliteit.

Wij werken ook met grafische / Adobe programma’s en voegen afbeeldingen toe aan onze prints. Regelmatig maken wij prints met afwijkende lengte. Ons gemiddelde afdrukvolume ligt op 15 prints per dag.

Ik heb gekozen voor de HP Designjet T930 Postscript A0 printer. Een zeer snelle machine met een perfecte afdrukkwaliteit. Vaak drukken we fullcolour af op gecoat of fotopapier wat een prachtig resultaat geeft.

Afdrukken komen netjes gesorteerd en gestapeld uit de printer. De bediening is eenvoudig via het touch screen en het wisselen van de rollen en inkten gaat eenvoudig en snel.

*HP Designjet plotters hebben als enige merk een onderhoudsarm inktsysteem. Andere merken hebben inkt nodig voor het spoelen/onderhouden van de printkop waardoor veel inkt in de onderhoudscartridge verdwijnt. De T930 is voorzien van een longlife printkop deze gaat tot 7 keer langer mee dan de concurrerende printkoppen.