A0 planningen printen / plotten (Kantoor plotter)

plotter kantoor

Hallo Ik ben Said kantoormedewerker.

Wij drukken regelmatig planningen uit onze bedrijfssoftware en Microsoft Excel. Ons bedrijf is flink gegroeid en de planningen passen niet meer op een A3 vel. Het printen en aan elkaar plakken van A3 nam teveel tijd in beslag. We hebben nu een HP Kantoor plotter aangeschaft.

Ons afdrukvolume is met 3 A0 prints per dag niet zo hoog echter zijn het bijna altijd Full Colour afdrukken met 100% dekking.

Wij hebben een HP Designjet T730 A0 plotter. Een betaalbare machine maar wel met vier 300ml inkt tanks. Voor ons belangrijk i.v.m. de hoge dekking van onze afdrukken.

De machine werkt perfect en print best snel. We hebben de machine aangesloten op ons netwerk en printen met 5 personen op de plotter. Ook merken we dat nu de machine er staat deze regelmatig wordt gebruikt voor het presentatie of poster voor op de beurs.

*HP Designjet plotters hebben als enige merk een onderhoudsarm inktsysteem. Andere merken hebben inkt nodig voor het spoelen/onderhouden van de printkop waardoor veel inkt in de onderhoudscartridge verdwijnt. De T730 is voorzien van een longlife printkop deze gaat tot 7 keer langer mee dan de concurrerende printkoppen.