A0 multifunctional voor een schildersbedrijf

plotter - A0 multifunctional schildersbedrijf

Hallo ik ben Roel en heb een middelgroot schildersbedrijf.

Voor het calculeren van onze projecten maken wij regelmatig afdrukken op A0 formaat. Hiervoor maakte wij gebruik van een 10 jaar oude HP Designjet plotter. Hoewel deze nog goed functioneerde liepen we steeds vaker tegen een geheugenbeperking en snelheidsproblemen aan.

Tijdens het calculeren van een project worden er door ons ook vaak aantekeningen op de bouwtekeningen gemaakt met pen. Voor ons en onze opdrachtgevers is dit waardevolle informatie. Deze informatie wilde we graag delen met onze opdrachtgever en toevoegen aan de offerte.

We hebben gekozen voor een HP Designjet T830 A0 Multifunctional. De machine werkt voor ons zeer gebruiksvriendelijk. Printen gaat snel en de kwaliteit is goed. Door de grote inkt cartridges hebben we eigenlijk geen omkijken meer naar de machine. Het wisselen van de rol gaat praktisch en snel.*

Scannen op A0 formaat rechtstreeks naar een netwerkmap of e-mail werkt zeer gemakkelijk. Alles via het eenvoudig te bedienen touchscreen.

*Bij de HP Designjet T830 is de scanner één geheel met de machine. Waar andere merken kiezen voor een opbouw scanner op een bestaande printer. Bij de T830 zit de scanner dan ook niet in de weg bij het vervangen van het papier en heb je één eenvoudig touchscreen voor zowel de printer als scanner.